© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
22.06.2020 12:40:00

ŠOK! Nekdanjemu Dončićevemu SOIGRALCU in PRIJATELJU grozi do OSEM LET ZAPORA!

Skoraj je umrl, zdaj mu grozi zapor.

Cel svet z Luko Dončićem vred je pred letom dni molil za nekdanjega člana madridskega Reala Ognjena Kuzmića, ko je ta na magistralki Banjaluka-Prijedor doživel hudo prometno nesrečo. Pravzaprav jo povzročil. In zato bo zdaj, ko si je opomogel, moral odgovarjati.

Košarkar zvezde je bil obtožen, da je v alkoholiziranem stanju ogrozil življenje treh drugih oseb, zaradi česar mu grozi do osem let zaporne kazni, poroča Srpskainfo.

Spomnimo, Ognjen Kuzmić je s svojim porschejem skupaj s prijateljem Bogdanom Ilićem zletel s ceste v naselju Ramići, potem ko je udaril v BMW, v katerem sta bila voznik Marko Miljatović in boksar Dražen Janjanin. K sreči so vsi preživeli, a bili hudo poškodovan – Kuzmić je bil kar nekaj časa v komi in priključen na aparate za dihanje.

Okrožno banjaluško tožilstvo je potrdilo, da preganja Kuzmića: “Vložena je obtožnica zoper Kuzmića zaradi suma povzročitve prometne nesreče na škodo B. I., M. M. in J. D.” Kot zaključujejo srbski mediji, se bo Kuzmić težko izognil zaporni kazni.