© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.01.2020 20:44:59

SVET V ŠOKU! Umrl je KOBE BRYANT - okoliščine grozljive tragedije OSUPNEJO! RIP, legenda!

Neverjetna, šokantna novica iz ZDA.

V helikopterski nesreči v ZDA je umrl Kobe Bryant, ena največjih košarkarskih in športnih legend vseh časov. Potoval je v helikopterju s še štirimi potniki, ko je prišlo do tragedije. O nesreči je najprej poročal vedno odlično obveščeni portal TMZ, grozljivo novico pa so že potrdili tudi drugi mediji. Velik oboževalec našega Luke Dončića, sijajen človek in veličasten košarkar je preminil mnogo prezgodaj, pri zgolj 41 letih. 

Šlo je za Bryantov zasebni helikopter, ki je potoval nad mestom Calabasas v Kaliforniji, ko je po poročanju ameriških medijev na krovu izbruhnil ogenj. Priče trdijo, da je helikopter v spirali treščil z neba in eksplodiral - vzroki za nesrečo v resnično čudnih okoliščinah še niso znani. Začela se je preiskava, ki naj bi pokazala, kaj, za vraga, se je na to prekleto nedeljo zgodilo na kalifornijskem nebu. Ameriški mediji so sprva trdili, da je bila ena od potnic na helikopterju Kobejeva žena Vanessa, kar pa so preklicali.   

Čeprav je vsako človeško življenje vredno ogromno, pa je ob taki novici težko najti besede. Tresoči prsti, tresoč glas, tresoče vse. Počivaj v miru, legenda.