© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
04.02.2019 09:38:48

Dončić že naslednjo sezono v boj za PRSTAN!? Dallas namerava Dončiću in Porzingisu pripeljati tega ZVEZDNIKA!

Dallas ima resne načrte.

Kot v teh dneh poročajo številni mediji onstran luže, bo Dallas aktiven tudi na poletnem trgu prostih igralcev, kamor prihajajo številni zvezdniki – od Kevina Duranta, Kawhija Leonarda, Kyrieja Irvinga, Jimmyja Butlerja, Klayja Thompsona, DeMarcusa Cousinska do Nikole Vučevića. Prav za Črnogorca naj bi se zelo ogreli pri Dallasu, z njim nameravajo narediti veliko evropsko trojko.

Česa takega ameriška košarka še ni videla in lahko ste prepričani, da bi igra Dallasa z Dončićem v osrednji vlogi ter Porzingisom in Vučevićem pod košem imela neko dimenzijo, ki je v ZDA niso vajeni. Trije evropski košarkarji, ki znajo igrati košarko v eni peterki – to bi lahko bil recept za uspešnico. Končnica na divjem zahodu ne bi smela biti pod vprašajem, v Dallasu bi navkljub nekaterim supermoštvom v nastajanju sanjali še kaj več.

Ali je prihod možen, realen? Zelo. Dallas denar za Vučevićevo pogodbo ima oziroma lahko prostor v svojem ’salary capu’ naredi, tudi Vučević je najbrž zelo naklonjen prihodu v Teksas. Da zgodba še bolj pije vodo, imata Dončić in Vučević istega agenta – Billa Duffyja. Nekateri ameriški mediji poročajo, da bi Dallas in Orlando morda že med letošnjo sezono izpeljala ’trejd’ in bi se Vučević k teličkom preselil takoj. No, verjetnejša se zdi možnost, da bo 28-letni center Dallas okrepil pred naslednjo sezono.