© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
03.02.2018 09:50:49

Bo imela Olimpija v naslednji sezoni res tako ZVEZDNIŠKI strokovni štab?! Blizu Ljubljani sta legendi Partizana in Crvene zvezde!

Duško Vujošević
Duško Vujošević
Arsen Perić

Sliši se skoraj neverjetno, a menda ni.

Olimpija bi lahko po Gašperju Okornu in Zoranu Martiču v naslednji sezoni dobila precej bolj zveneča naslednika. Po poročanju Dnevnika sta namreč blizu sklenitve dogovora z ljubljanskim klubom sloviti srbski strateg Duško Vujošević in še en njegov cenjeni rojak Dejan Radonjić.

58-letni Vujošević je prava legenda Partizana, saj je tam med letoma 2001 in 2010 žel izjemne uspehe (vrhunec je F4 evrolige), obenem pa v orbito izstrelil številne mlade košarkarje. Pri Olimpiji naj bi prevzel vlogo nadzornika oziroma svetovalca, selitev v Slovenijo pa ga menda mika, ker so tu veliko boljši pogoji za zdravljenje diabetesa kot v Srbiji.

Mesto glavnega trenerja Olimpije pa bi lahko po poročanju omenjenega časnika zasedel 48-letni Dejan Radonjić, ki je je po osmih letih vodenja Budućnosti leta 2013 prevzel Crveno zvezdo in iz nje v štirih letih naredil stabilnega evroligaša.

Vsekakor izjemno dobre novice za navijače Olimpije, ki kažejo, da je prihodnost ljubljanske košarke svetlejša, kot se v tem trenutku morda zdi.