© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.01.2018 15:16:45

HAHAHA, za crknit! Vsiljivec se je OGREVAL z moštvom NBA! Nato pa so mu PODALI ŽOGO in ... (video)

Ameriko je obkrožil resnično zabaven posnetek.

Pred nastopom moštva New Orleans Pelicans je do svoje minute slave prišel navijač, ki se je v popolnosti oblekel v opravo ekipe in se odločil, da se bo kot vsiljivec ogreval s svojimi ljubljenci. Čeprav je nekatere vaje delal nekoliko po svoje, pa je bil v tej svoji minuti slave tako prepričljiv, da so mu v okviru ogrevanja podali žogo, s katero bi seveda od raztegovanja moral preiti h kratkemu strelskemu treningu.

No, tu pa se je malce zataknilo. Navijač je sicer z veseljem sprejel povabilo in se hitro odločil za ogrevalni met na koš. Toda pri tem je bil s kakšnimi 20 kilogrami preveč in vse prej kot izpiljeno tehniko tako neprepričljiv, da se je ekspresno izdal. Policist, ki ga je vsiljivec do tedaj uspešno zavajal, je takoj opazil vse prej kot profesionalen met na koš in se v hipu odločil za posredovanje. Vsiljivca je odstranil, bojda pa se ga je usmilil in ga ni kaznoval.

Vse skupaj si seveda lahko ogledate v spodnjem posnetku. In še to, več kot očitno je šlo za premožnega vsiljivca, ki si je vse skupaj privoščil za zabavo, kajti je lastnik tako zelo cenjenega in tako zelo dragega sedeža v prvi vrti, torej neposredno na parketu.