© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
18.02.2016 12:00:04

Našel je način za ogled poslovilne tekme Bryanta

Profimedia

Nekdanji kontroverzni košarkar v ligi NBA Gilbert Arenas se je domislil nenavadnega načina, kako bi od blizu spremljal poslovilno tekmo Kobeja Bryanta.

Eden vidnejših košarkarjev v zgodovini Kobe Bryant se počasi poslavlja od aktivnega igranja, njegova zadnja tekma v dresu Lakersov z Utahom v Staples centru pa bo bo bržčas najbolj gledana tekma lige NBA v tej sezoni.

Priprave za spektakel so v polnem pogonu, cene vstopnice za to tekmo pa že dosegajo vrtoglave višine. Najcenejše so na voljo za 681 dolarjev, za sedeže bližje igrišču pa bo potrebno odšteti od 1000 ameriških zelencev naprej.

Arenas je medtem prišel na drugačno idejo, jezernikom je predlagal, da bi z njimi podpisal desetdnevno pogodbo. Na takšen način bi lahko zasedel sedež na rezervni klopi in si slovo Bryanta ogledal od blizu. Bržčas gre za šalo, čeprav pri Arenasu, ki je imel v življenju že bolj bizarne zamisli, nikoli ne veš.

Spomnimo, nekdanji član Golden Stata, Washingtona, Orlanda, Memphisa, nazadnje pa morskih psov iz kitajskega Šangaja je svoj čas v slačilnico nosil pištolo.