© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
27.04.2015 09:01:32

Brutalne scene v Bostonu (video)

vszi

V prvem krogu končnice lige NBA je Cleveland "pometel" z Bostonom.

Sinoči so Konjeniki v gosteh dobili še četrto tekmo zapored in se uvrstili v drugi krog, a drago plačali zmago.

V prvi četrtini si je namreč Kevin Love izpahnil ramo in bo odsoten vsaj dva tedna. Zgodilo se je v dvoboju s Kellyjem Olynykom, ko sta se igralca pod obročem agresivno borila za žogo. Držala sta en drugega, Love pa je pri tem potegnil krajšo. Po koncu tekme je Olynyka celo obtožil, da ga je namerno poškodoval.

Srečanje je bilo zelo nervozno in v tretji četrtini je prišlo še do enega podobnega incidenta. V J. R. Smitha se je v boju za prostor pod obročem nekoliko bolj čvrsto zaletel Jae Crowder, Smith pa je povsem izgubil živce. V navalu besa je tekmeca z brutalnim udarcem v obraz položil na parket. Za nameček je Crowder pri tem še zelo nerodno padel in si poškodoval levo nogo.

Oba sta morala predčasno v slačilnico, Smith zaradi izključitve, Crowder pa zaradi težav s kolenom. Resnost njegove poškodbe bo razkril podrobnejši zdravniški pregled.

Zanimivo je, da je imel Crowder že v drugi četrtini "bližnje srečanje" s Kendrickom Perkinsom. Slednji je ob postavljanju blokade trdo naletel na Crowderja, ki je padel po tleh. Pozneje pa so morali priskočiti ostali igralci, ki so uporabili vso svojo moč, da so razgretežema preprečili nadaljnje fizično obračunavanje.