© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tp
tp
17.11.2014 14:14:04

Obupan navijač Crvene zvezde bo žrtvoval svoj zakon

Navijaštvo včasih res ne pozna nobenih meja.

O tem, kaj bi bili navijači ne glede na šport storiti za zmago svoje ekipe, lahko vsakodnevno beremo različne zgodbe. Ena od njih je te dni zaokrožila po srbskih medijih, v glavni vlogi pa nastopa navijač košarkarske Crvene zvezde. Ta je namreč zadnjih 16 let v senci največjega rivala Partizana in ravno toliko let rdeče-beli, za katere od lani nastopa tudi Jaka Blažič, ni osvojila naslova.

Nekateri bi rekli, da je to pač obdobje Partizana, eden od gorečih privržencev pa je z objavo na facebooku s prstom pokazal na svojo ženo. Njegova Marija naj bi po njegovem mnenju zaklela njegov najljubši klub, zdaj pa, da bi se rešil prekletstva, razmišlja tudi o ločitvi. Da, pripravljen je žrtvovati svoj srečni zakon za dobrobit Crvene zvezde.

"Marijo sem spoznal 25. aprila 1998, začela sva  hoditi na zmenke, uradno sva zvezo začela na dan, ko je Zvezda proslavljala naslov prvaka. Tako srečen sem bil, dobil sem lepo punco in moja Zvezda je postala prvak. Kasneje sem se poročil, imam otroke in lepo živiva. Kar me muči je to, da odkar sva skupaj, Zvezda ni bila več prvak. Zdaj razmišljam o tem, da se ločim od nje in se res prepričam, ali je ona kriva za to nesrečo," je med drugim zapisal goreči navijač Blažičeve ekipe.