© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
21.03.2016 23:07:14

Košarkarji Mega Vizure spijo v zaporu

vszi

Košarkarji Mege so senzacija sezone. Potem, ko so osvojili pokal Radivoja Koraća, so se uvrstili tudi v finale lige ABA.

Po prvi lovoriki v klubski zgodovini imajo zdaj priložnost, da osvojijo še drugo, potem ko so v polfinalu lige ABA izločili Budućnost. Vse to je uspelo igralcem in vodstvu Mega Vizure, ki se že leta seli iz mesta v mesto - po Beogradu so bili domačini v Smederevu, pa v Kruševcu in zdaj v Sremski Mitrovici, a ekipa trenerja Dejana Milojevića trenira v Železniku.
"Nikakršnih težav ne vidim v tem, da treniramo v Železniku, igramo pa v Mitrovici. Minnesota trenira v dvorani, ki nima tribun za gledalce, tekme pa igrajo pred 20.000 navijači. Težavi s koši, vlažnostjo v dvorani, mrežicami... To so vse samo izgovori," je dejal ugledni košarkarski menedžer in prvi človeka Mega Vizure Miško Ražnatović, ki je odkril še nekaj zanimivih podrobnosti. "Igralci gredo v Mitrovico na dan tekme, trenirajo in odspijo uro ali dve v hotelu, ki sodi v sklop tamkajšnjega zapora - morda je to vplivalo, da so malce bolj bojeviti - potem pa tekma," je v duhovitem slogu komentiral Ražnatović.