© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
20.04.2015 21:40:54

Kalinić z nasmehom sprejel žaljiv transparent

Crvena zvezda je v polfinalu lige ABA izločila velikega rivala Partizana, kot ponavadi, pa so bili v središču pozornosti tudi tokrat navijači.

Nikola Kalinić, srbski reprezentant in košarkar Crvene zvezde, katere barve brani tudi Jaka Blažič, je eden boljših posameznikov beograjskih rdeče-belih. Zato ne čudi, da ga imajo navijači Partizana še bolj na piki kot ostale, na četrti tekmi polfinala lige ABA pa so si ga slednji privoščili na nekoliko neokusen način.

kalinic
Kalinić si je v otroštvu poškodoval brado. Kot je razkril oče, nihče ne ve, kako je do poškodbe sploh prišlo, toda operativni poseg je bil neizbežen. Slednji žal ni bil uspešen, kar je tudi pustilo vidne posledice, saj ima zdaj nekoliko zamaknjeno čeljust. Kakšnih drugih težav, kot le vizualnih, 23-letni košarkar nima. Oziroma jih ni imel do trenutka, ko so se Grobari zaradi videza spravili nanj. Med drugim je bilo na tribuni zaslediti transparent, na katerem je pisalo Vrni usta Niku, Kalina


Toda to košarkarja na srečo ni zmotilo, celo nasprotno. Kot je dejal, je transparent opazil že na ogrevanju, zaradi njega pa se prav nič razjezil. "Takoj sem rekel, da je malo brezvezen. Ampak vsa čast navijačem Partizana. Na izviren način so se pošalili na moj račun in nisem bil prav nič jezen," je po tekmi za srbske medije povedal Kalinić.