© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
zu
zu
05.02.2024 10:00:59

Hahaha, kakšen kralj! Glejte, kako je Timi Zajc pokomentiral konec 'muk' v Willingenu (foto)

Profimedia

Za skakalci in skakalkami je zelo pester konec tedna v Willingenu, še posebej v soboto je bilo slišati ogromno pripomb iz vseh taborov, da razmere niso bile regularne.

Na nedeljski tekmi je bil najboljši Timi Zajc, in sicer je končal na sedmem mestu, po tem, ko se na sobotni tekmi s 47. mestom sploh ni uvrstil v finale. Zajc je že po kvalifikacijah dejal, da ga je bilo na napravi, na kateri je lani padel, kar precej strah. Kljub temu pa je v nedeljo premagal ta strah in poskrbel za daljavo dneva s 153 metri. "Ko me je odpeljalo daleč, me je začelo postajati strah, da bi se zgodilo kaj podobnega kot lani. K sreči sem pristal in sem zadovoljen, da je konec Willingena. Nimamo kaj, takšen je naš šport. Ta tekma je bila res težka in neverjetna. Včeraj sem bil jezen, ker sem bil slab. Danes sem bil odločnejši, vrhunsko sem naredil skok, dobil sem potrditev, da sem na pravi poti. Že na Kulmu sem dobil potrditev, da ni bilo vse zaman," je dejal za Val 202.

Kasneje pa je na svojem Instagramu objavil še fotografijo, na kateri je v smehu (in z olajšanjem) pomahal v slovo Willingenu.

zajc willingen