© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ue
ue
13.04.2023 06:09:01

Ni objavil le mednožja bivše žene, temveč je slovenski športnik tudi nadlegoval mladoletnico?

Profimedia

Ravnjak se je znašel na sodišču.

Šestindvajsetletni Tim Kevin Ravnjak, nekdanji deskar in slovenski olimpijec, se je v zadnjih tednih znašel v središču pozornosti, ko je na družbenih omrežjih objavil golo mednožje svoje nekdanje soproge Nine Klinar, tudi matere njune hčerke Mie. Na videz se je sicer zdelo, da imata sanjski zakon, oba sta velikokrat delila idilične družinske trenutke, a vse skupaj se je pred pol leta sprevrglo v nočno moro. Nina je razkrila, da je celotno zadevo predala kriminalistom in sodišču.

Celjsko sodišče pa je tokrat Ravnjaka na predobravnavni narok povabilo zaradi povsem druge zadeve, in sicer zaradi kršitve prvega odstavka 171. člena kazenskega zakonika o spolnem nasilju: "Kdor brez privolitve druge osebe doseže, da ta stori ali trpi kakšno spolno dejanje, ki ni zajeto v prejšnjem členu (posilstvo, op.p.), se kaznuje z zaporom do petih let."

Po poročanju Žurnala, da naj bi Ravnjak leta 2018 na Rogli nadlegoval mladoletno dekle, prijava pa naj bi bila vložena dve leti kasneje. Ravnjaka na sodišče ni bilo, prav tako pa krivde ne prizna