© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
zu
zu
21.01.2017 08:38:24

Cene Prevc o prizorih po nesreči prijatelja Ernesta Prišliča

Cene Prevc
Cene Prevc
alesfevzer.com

Srednji izmed bratov Prevc je v letošnji sezoni še toliko bolj izpostavljen zaradi dejstva, da so v svetovnem pokalu zdaj kar trije Prevci.

V intervjuju za Sportal je 20-letni skakalec poudaril, da zgodba ni ravno tako edinstvena kot se morda zdi. "Meni se to ne zdi nič posebnega in kot sem prebral v medijih, to sploh ni nič takega. Zasledil sem celo, da je v slovenski ragbi ekipi kar pet bratov." 

Ob tem je dejal, da je to pač posledica vzgoje doma. "Kaj naj rečem? Vzgojeni smo bili tako, da je treba delati. Če želiš, da ti uspe, se moraš za to potruditi. Na tem smo gradili in mislim, da nam je vsem uspelo. Zame je trenutni položaj v svetovnem pokalu eden izmed ciljev na moji poti."

Seveda ni mogel mimo nesreče svojega prijatelja Ernesta Prišliča, ki ga je pred začetkom sezone v celinskem pokalu povozil pogodbeni delavec nordijskega centra v Planici. "Zelo, s tem, da se je tistih, ki so bili prisotni ob nesreči, verjetno še bolj. Nesrečo mi je najprej omenil povsem šokirani skakalec iz Kazahstana, pa mu najprej sploh nisem verjel. Česa takega pač ne pričakuješ. Prizor je bil res grozen. Sami kaj dosti nismo mogli storiti. Psihično ta dan nismo bili več sposobni skakati, slabo počutje pa se je vleklo še naslednji dan. Erni k sreči dobro okreva in razen zelo slabega spomina na ta dan ne bo imel posledic. Zame je to kar mali čudež." je še za Siolov športni spletni portal pristavil Cene Prevc.

prislic

Odgovori, ki bodo vsekakor ganili veliko število bralcev. Prevci so pač v vsakem pogledu zelo človeški, srčni in posebni. Le tako naprej.