© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
zu
zu
16.12.2016 15:59:18

Kürner Čad: Ni nujno, da bodo stranke podprle, kar se bova dogovorila

Barbara Kürner Čad
Barbara Kürner Čad
Arsen Perić

Pravna zastopnica Smučarske zveze Slovenije Barbara Kürner Čad je v zvezi z afero o zahtevku Tine Maze v višini 90.000 evrov za nastop na Zlati lisici potrdila, da se ji danes kljub drugačni želji ni uspelo sestati z odvetnikom tabora Mazejeve Damjanom Terpinom, saj je ta v Rimu. Kot pravi, ostaja pozitivna: "Moramo se usesti in uskladiti."

Zaradi odsotnosti pravnega zastopnika ekipe Team to aMaze se bo z njim skušala dogovoriti za sestanek prihodnji teden. "Skušala sem ga kontaktirati, a na žalost je v Rimu. Verjetno se bova slišala že za vikend, pa da vidimo, kje smo. Zagotovil mi je, da se je pripravljen usesti," je o nadaljevanju sage o poslovilni tekmi Mazejeve dejala Kürner Čadova.

Kot pravi, današnje izjave Damjana Terpina, da pogovorov ni, ker Tina Maze in njena ekipa nista prejeli iskrenega opravičila s strani SZS, pozna, a jih težko komentira. "Z njim se bom zanesljivo slišala. Ni razloga, da se ne bi pogovarjal, kakšen pa bo učinek, pa ne vem. Imava vsak svojo stranko in ni nujno, da bodo stranke podprle, kar se bova dogovorila. Nihče nima lahke vloge," še pravi nekdanja direktorica SZS, ki priznava, da je zdaj kot odvetnica vendarle v boljši vlogi pri dogovorih.