© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
zu
zu
18.02.2016 09:09:22

Na Planiški praznik z vlakom

Arsen Perić

Na voljo so dodatne vstopnice za prireditev, ki jih je mogoče kupiti samo v paketu z železniško vozovnico!

Dolina pod Poncami bo med 17. in 20. marcem znova gostila finale svetovnega pokala v smučarskih skokih. Pester spremljevalni program, zimska idila, nepozabno vzdušje, odlično pripravljena skakalnica in veliki uspehi naših skakalcev so zagotovilo, da bo Planica tudi letos zažarela v vsej svoji veličini.

Letos lahko v Planico pridete nekoliko drugače. Pridružite se projektu Trajnostnega razvoja in v Planico odpotujte z vlakom. Za obiskovalce smučarskih skokov smo 19. in 20. marca pripravili posebne popuste za vožnjo z vseh postaj do Jesenic oziroma do Hrušice, in sicer vam ponujamo povratne vozovnice po polovični ceni, otroci do všteto 12. leta pa bodo potovali brezplačno. Popust velja za 1. in 2. razred vseh vlakov.

Na skakalni konec tedna bo na Jesenice vozilo tudi pet dodatnih vlakov, trije v soboto, dva pa v nedeljo. Ustavili bodo na postaji Hrušica, od tu do Planice pa se boste zapeljali s posebnimi avtobusi.

Vstopnice za vse dni planiške prireditve lahko kupite v Infocentrih na železniških postajah v Ljubljani, Celju in Mariboru. Ob nakupu vstopnice prejmete bon za 50-odstotni popust pri nakupu železniške vozovnice, za dve osebi in za katero koli relacijo.