© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tu
tu
12.06.2022 15:24:12

“Reci mi to v obraz p*čka mala!” Teniški zvezdnik se je tako odzval na rasistične pripombe (video)

Reuters

Avstralski tenisaš Nick Kyrgios je bolj kot zaradi dobrih teniških predstav znan zaradi svojih mnogih izpadov, tudi tokrat ni bilo drugače.

Na turnirju ATP v Stuttgartu je v polfinalu izpadel proti Andyju Murrayu, splet pa je zaokrožil posnetek ko se je v izmenjavo besed spravil z enim izmed navijačev na tribuni. Med servisom Murraya v drugem setu se je Kyrgios naenkrat obrnil proti tribuni in enemu izmed navijačev rekel: “Kaj si mi rekel?” ter nato nadaljeval: “Pridi dol in mi to povej v obraz p*čka mala.” Po obračunu je Kyrgios na družbenih omrežjih zapisal, da je bil tarča rasističnih opazk in da je zato tako burno odreagiral proti publiki. 

Že pred tem je ob izgubljeni podaljšani igri prvega niza v jezi razbil svoj lopar, prav dejstvo, da ne nadzoruje dobro svojih čustev je tisto kar 27-letnika oddaljuje od vrha svetovnega tenisa, čeprav je veljal za enega najbolj talentiranih tenisačev. Videoposnetek avstralčeve izmenjave z navijačem si poglejte spodaj, tako kot tudi trenutek, ko je izgubil živce in razbil lopar.