© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tu
tu
18.07.2017 12:51:52

Federer si je dal duška! Zmešal je toliko pijač, da je ves mačkast prišel na tiskovno konferenco

Profimedia

Roger Federer je imel po osvojitvi še 19. grand slama v svoji karieri dober razlog za slavje. Čeprav velja za mirnega in zadržanega, se je po zmagi v Wimbledonu sprostil in si dal duška.

Potem ko je osmič osvojil veliki londonski turnir, je 35-letni Švicar svoj uspeh primerno proslavil. Pravzaprav primerno zapil. Najprej je bil osrednja osebnost zmagovalne večerje oziroma slavnostnega banketa v čast zmagovalca tretjega grand slama v sezoni, potem je zabavo nadaljeval s prijatelji v baru. Alkohola je bilo kar precej, tako da se je naslednji dan, ko ga je čakala novinarska konferenca, zbudil s težko glavo.

"Zvoni mi v glavi. Ne vem, kaj sem počel minulo noč. Očitno sem spil preveč različnih vrst alkohola. Po večerji smo odšli v bar, bilo nas je 30 ali 40 - vsi so moji prijatelji. Odlično smo se imeli, v posteljo pa sem legel okoli petih zjutraj. Ko sem se zbudil, se nisem počutil dobro. Počasi prihajam k sebi," je odkrito dejal Federer in razkril, kaj se je dogajalo ponoči.

Očitno je že na slavnostno večerjo prišel dobro razpoložen, kar kaže tudi fotografija, ki jo je objavil na družbenem omrežju.