© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.09.2016 12:44:34

Del Potro tokrat zajokal kar med dvobojem (video)

Reuters

Juan Martin Del Potro je znan kot eden bolj čustvenih teniških igralcev v karavani, čustva pa so ga preplavila tudi med obračunom proti Švicarju Stanislasu Wawrinki.

Argentinec je bil na US Opnu zagotovo najbolj priljubljen teniški igralec, kar glede na vse težave, ki jih je imel v prejšnjih sezonah in po katerih se je uspel vrniti med najboljše, ni presenečenje. 

Juan Martin Del Potro je na olimpijskih igrah v prvem krogu presenetljivo ugnal Novaka Đokovića, po koncu dvoboja pa je ob vseh čustvih, ki so ga prevevala neutolažljivo jokal. To je bil najboljši možni povratek na teniška igrišča, potem ko je imel zadnje tri sezone povsem pokvarjene zaradi številnih poškodb. Na koncu je Del Potro v Riu po porazu z Andyjem Murrayjem v finalu osvojil srebrno medaljo in na US Open je prišel zelo samozavesten. 

Del Potro je tudi v Ameriki prikazal zelo dobre igre, na koncu je izpadel v četrtfinalu proti Švicarju Stanislasu Wawrinki. V četrtem nizu, ko je bilo že bolj ali manj jasno, da bo Argentinec izpadel, ga je publika nagradila s stoječimi ovacijami.

Te so izjemno ganile Del Potra, ki je kar med dvobojem zajokal. Ganljiv prizor si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku.