© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ou
ou
09.04.2023 11:30:46

Zakaj legendarni Woods sploh vztraja?! Skrb vzbujajoč prizor, navijači v šoku! (video)

Profimedia

Ameriški golfist Brooks Koepka je še vedno na vrhu razpredelnice na mastersu v Augusti. Golfiste je sicer znova motil dež, zaradi česar so bile prekinjene igre. Koepka, dvakratni zmagovalec OP ZDA v lovu na svojo prvo zmagoslavje na mastersu v Augusti, se je po 42 luknjah izboljšal na 13 pod parom in je štiri udarce pred Špancem Jonom Rahmom.

Ameriški amater Sam Bennett, razodetje turnirja, je na tretjem mestu s šestimi udarci pod parom, sedem udarcev za Koepko.

Na četrtem mestu s petimi pod parom so Američana Collin Morikawa in Patrick Cantlay, Norvežan Viktor Hovland in Britanec Matt Fitzpatrick.

Petkratni zmagovalec turnirja Masters Tiger Woods se je izenačil s Fredom Couplesom in Garyjem Playerjem, tako da se je že 23. zaporedoma uvrstil na tekmovanje Augusta National.

Sedeminštiridesetletni ameriški zvezdnik je zadnji v polju s 54 igralci z devetim udarci nad parom.

Woods je s tem, ko se je uvrstil v finalni del tekmovanja ter je končal nad črto, ki določa rez, izenačil rekord Freda Couplesa in Garyja Playerja s 23 zaporednimi rezi na mastersu, precej pa je govora tudi o njegovem zdravstvenem stanju, saj ima na prizorišču velike težave pri hoji, več kot očitno ga ovirajo velike bolečine.