© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
22.09.2019 13:01:47

Noro! PREPOVEDALI so jim vstop PRIJATELJA, ki prinaša zmage! Tako so ga SKRILI V DVORANI in ... (foto)

Jurij Kodrun

Neverjetna zgodba iz tabora slovenske odbojkarske reprezentance.

To na domačem evropskem prvenstvu spremlja tudi kuža Slash, odbojkarski psiček, ki že vse življenje živi v odbojkarskih dvoranah, ima svoj profil na Instagramu in je velik prijatelj vseh slovenskih reprezentantov. Gre za malega 'pudla' v lasti pomočnika slovenskega selektorja Alfreda Walterja Martilottija in njegove izbrane Danie, ki pa je naletel na precejšnje težave, saj so mu delegati sredi skupinskega dela tekmovanja prepovedali vstop v stožiško dvorano.  

Slash si je ogledal prve tri tekme in Slovenija je trikrat zmagala, nato pa ni mogel gledati tekem proti Makedoniji in Rusiji, ki ju je Slovenija izgubila. Vsi so zahtevali njegovo vrnitev v dvorano, tudi Odbojkarska zveza Slovenije in organizatorji so jo podpirali, treba je bilo le pretentati delegate. In res. Slash si je v dvorani ogledal navdušujočo zmago nad Bolgarijo in na koncu celo na igrišču poziral s slovenskimi reprezentanti v slovenskem dresu. 

Kje je bil skrit? Lahko vam, povemo, da je bil v prav posebni torbi na prav posebnem mestu. Vemo tudi, na kateri lokaciji je torba bila, imamo tudi fotografijo, a tega ne bomo razkrili, saj Slasha vsi skupaj potrebujejo (in potrebujemo) tudi za ponedeljkov četrtfinalni obračun z Rusijo. Si pa lahko spodaj ogledate fotografijo slavja po tekmi in tudi nekaj simpatičnih fotografij izjemno simpatičnega psička s slovenskim dresom, ki prinaša srečo, ter nič manj simpatičnih lastnikov in lastnice. 

Galerija