© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
05.04.2022 12:04:05

Pogačar ga je NAHRULIL in zasul s KLETVICAMI, on pa se je odzval TAKOLE! Kaj se je zgodilo, kaj mi je rekel? Zagotovo ni … (VIDEO)

profimedia.si

Dylan Van Baarle se je odzval na dogajanje v cilju Dirke po Flandriji.

Nizozemski kolesar v dresu Ineos Grenadiers, sicer velikih izzivalcev Tadeja Pogačarja in Primoža Rogliča, je tik pred ciljem nedeljske dirke razjezil Tadeja Pogačarja, ko ga je prehitel in posledično postavil v položaj, da Pogi ni več mogel sprintati za stopničke. Slovenec je frustracije izrazil že ob prihodu v cilj, tam pa z Van Baarlejem tudi besedno obračunal.

Na dogajanje se je kmalu za tem, ko se je naposlušal Pogačarjevih kletvic, ozrl tudi na koncu drugouvrščeni kolesar. »Nisem pričakoval, da bom sprintal za zmago. Kar naenkrat pa smo bili skupaj. Odločitve sprejemaš v delčku sekunde, razplet je težko razložiti,« je povedal Van Baarle in se konkretno dotaknil bližnjega srečanja s Pogačarjem v izteku proge. Kaj mu je rekel? »Ni bila čestitka, zagotovo ne. Šel sem v svoj sprint in zanj tam ni bilo več prostora. To je dirkanje. Nisem še videl posnetka, ampak mislim, da sem s sprintom opravil pošteno,« je prepričan Dylan Van Baarle.