© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
23.03.2022 12:29:05

GROZA in PANIKA! Kolesar na spustu POLETEL PREK ZIDU in PADEL V PREPAD! (video)

vszi

Na Dirki po Kataloniji smo videli grozljiv prizor, ko je kolesar na spustu doživel nesrečo, pri kateri je poletel prek zidu in padel v prepad.

Vsem, ki so to videli, je zaledenela kri v žilah. Med spustom je Mattias Skjelmose izgubil nadzor nad kolesom, poletel prek zidu ob cesti in padel v prepad. Vsi, ki so prizor videli, so obnemeli. Marsikdo je pomislil na najhujše, ko je spremljevalna ekipa pogledala v prepad, pa je imela kaj videti.

Enaindvajsetletni Danec je dvignil kolo, da bi ga prinesel nazaj na cesto. Ko je okrvavljen prišel do spremljevalnega avtomobila, pa je samo zamahnil z roko, začel ponavljati: "V redu sem," in zahteval novo kolo.

Tekmeci so medtem že kar pobegnili, toda Skjelmose jih je ujel in etapo končal na desetem mestu.

"Z moštvenim kolegom Tolhoekom sva bila v precej dobrem položaju, takoj za ekipo UAE, potem pa je nekdo naredil napako pri zaviranju. imel sem nesrečo, da sem bil na zunanjem delu ceste, tam pa je bil prepad, kjer sem tudi končal. Na srečo nisem bil tako poškodovan in sem lahko precej hitro spet sedel na kolo, Tolhoek pa mi je pomagal priti nazaj do glavnine;" je ekpii povedal Skjelmose.