© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
19.08.2020 09:32:51

Izbranka Primoža ROGLIČA Lora Klinc s čustvenim razkritjem: S sinom se sploh ne smeva družiti s Primožem!

arhiv Sveta24

Slovenski kolesarski zvezdnik Primož Roglič ima veliko podporo.

Srčna izbranka Primoža Rogliča Lora Klinc je izdala svoj knjižni prvenec z naslovom Kilometer nič. Nastajati je začel po lanski Vuelti, dirki po Španiji, ki jo je Lora spremljala skupaj z dvomesečnim sinom Levom. V njem želi Rogličeva srčna izbranka širši množici približati kolesarski svet in njegovo ozadje. 

Med drugim pa je v intervjuju za Sportal spregovorila tudi o trenutnih težkih razmerah na dirkah. Zaradi koronavirusa je namreč vse zelo strogo. "Ukrepi so res zelo poostreni. Nosimo maske, v nekaterih krajih tudi na prostem. Razkužujemo, skušamo ohranjati razdaljo … Tudi za navijače in kolesarje je letos precej drugače. Navijači se s kolesarji ne smejo fotografirati, niti ne morejo računati na njihov avtogram. Območje okrog ekipnih avtobusov je zaprto, vse je zelo poostreno, tudi policije je precej. Človek se kar prestraši, ko ti nekdo s puško reče, da nimaš maske," je v intervjuju za Sportal dejala Lora in dodala, da se Primožu ne sme niti približati brez maske.

"Do Primoža brez maske na manj kot meter razdalje niti ne smem. Celotno osebje ekipe nosi maske, tudi v spremljevalnih vozilih imajo vsi maske. Res se trudijo za varnost in mislim, da je tako tudi prav. V pelotonu je ogromno ljudi, ki so zelo skupaj in ki so povsem odvisni od svojega telesa. Če zbolijo, bo šel po zlu še ta del sezone, ki jim je ostal, zato se res zelo pazijo," je razkrila. S sinom se s slovenkim zvezdnikom sploh ne sme družiti. "Primož je malega zadnjič po etapi vzel v naročje zato, ker se mu je skoraj zmešalo, ko je videl očeta, sicer pa ne. Tako je že kar nekaj časa, ko pa smo še lahko bili skupaj, smo morali opraviti test na koronavirus."