© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.05.2019 11:01:47

Celo napad na SPOLNO ŽIVLJENJE: Kaj TA TIP dela?! Stavim, da je njegovo POROČNO POTOVANJE bilo ...

Profimedia

Neverjetno, kako se je eden največjih spravil na ekipo Primoža Rogliča.

Legendarni britanski kolesar Bradley Wiggins je bil že po nedeljski etapi, na kateri so se dogajali vsi tisti zapleti okrog lulanja športnega direktorja, menjave koles in Rogličevega padca (več o teh kritikah na tej povezavi), izjemno kritičen do Jumba, Rogličeve nizozemske ekipe. No, po torkovi etapi pa je veliki Britanec povsem izgubil živce, ko je slišal izjavo tistega lulajočega športnega direktorja Addyja Englesa. Ta namreč ni znal povedati, kaj so počeli, ko se je Primož na brutalnem vzponu znašel v težavah. 

"Kaj pa bi mu lahko povedali? Bil je v krizi in nič nismo mogli. To se pač zgodi. Kaj bi mu lahko povedali, kaj bi lahko naredili," se je spraševal Engels in sprožil hud napad v studiu Eurosporta, v katerem je sedel povsem razjarjeni Wiggins. Temu se je tako obnašanje zdelo nedopustno. "Kaj naj si ubogi Roglič misli, ko bo videl to izjavo. To je nedopustno, to ni normalno," je rohnel Britanec, preden se je na športnega direktorja povsem izgubljenega Jumba spravil še bolj. 

"Jaz bi Primožu rekel, da je največji specialist za kronometer in naj se pretvarja, da vozi kronometer. Naj pozabi, da so mu ušli in naj se bori s časom, naj vozi kronometer. Da je do cilja etape še dale, do konca Gira pa še precej dlje. Da ima še vse možnosti, da mora gristi, da je jutri nov in lepši dan. Vse to in še več bi mu govoril v slušalko. Ta njegov direktor pa pravi, da ni vedel, kaj bi mu lahko povedali. In to razlaga povsem mirno, kot da se ni nič zgodilo", je rohnel Wiggins. 

In šel še dlje: "Zakaj tega tipa vsak dan dajejo na televizijo. Ne morem verjeti, da vsak dan znova skače iz televiziji in govori neumnosti. Kakšne so to besede? Kaj je sploh to? Človek je brez volje in želje za karkoli. Stavim, da je njegovo poročno potovanje moralo biti zelo zanimivo ...," se je besni Britanec celo spravil na direktorjevo spolno življenje. Neverjetno, a zagotovo se boste s temi besedami poistovetili.