© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
27.08.2015 09:47:21

Tekmečevo dekle udaril po zadnjici in povzročil incident (video)

vszi

Po skoraj dveletnem premoru se bo v soboto v ring vrnil Sugar Shane Mosley, ki se bo v dvorani Staples Center v Los Angelesu pomeril z Ricardom Mayorgo.

Triinštiridesetletni Američan je v svoji karieri zbral že kar lep seznam "žrtev", ki jih je premagal v ringu. Na njem med drugim najdemo celo Oscarja De La Hoyo, od katerega je bil boljši dvakrat. Prav tako je enkrat že ugnal tudi 41-letnega Mayorgo, s katerim bosta pesti prekrižala v soboto.

Na novinarski konferenci pred dvobojem pa je boksar iz Nikaragve poskrbel za incident. Vanj je bilo vpleteno tudi Mosleyjevo dekle Bella Gonzalez. Ko se je slednja sklonila, jo je namreč Mayorga z roko udaril po zadnji plati.

Gonzalezova je bila šokirana, Mosley pa je povsem ponorel in tekmeca takoj zgrabil za vrat. Na srečo so se hitro odzvali varnostniki, ki so situacijo uspeli umiriti še preden je postalo zelo vroče. Po incidentu je Mosley povedal, da bo Mayorgo ubil in da komaj čaka, da ga dobi v roke. "Nokavtiral ga bom," je še dodal Mosley.

Zelo čustveno se je na vse skupaj odzvalo tudi njegovo dekle, ki je svojemu izbrancu govorilo, da bi ga moral ubiti, ko je storil, kar je storil. "Navaden drek je, moraš ga pretepsti," je Mosleyu dejala Bella.

Nato pa je Mayorgi ponudila dodatnih deset tisoč dolarjev, če bi ga lahko pretepala, medtem ko on sedi z rokami za hrbtom.

Ko je Mayorga slišal za ponudbo, Gonzalezovi seveda ni ostal dolžen: "Jaz bom njej dal 25 tisoč dolarjev, da jo lahko še enkrat udarim po zadnjici." Sicer pa je dejal, da je to storil, da bi "prišel" v tekmečevo glavo.

Vse skupaj se je torej začelo "na nož", z dobro reklamo in šovom za gledalce, zato bo sobotni dvoboj v Los Angelesu še toliko bolj pod drobnogledom javnosti.