© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.07.2024 11:02:25

Uh, to razkritje trese svet! Schumacher se ne skriva več, o tem sporočilu govorijo vsi! (foto)

Brata Schumacher davnega leta 2001.
Brata Schumacher davnega leta 2001.
Profimedia

Odmevno razkritje iz družine Schumacher.

Družina Schumacher je že vse od hude smučarske nesreče Michaela v središču pozornosti. Ker javnost o zdravstvenem stanju nekdanjega dirkača formule ena nima pravih oziroma zanesljivih informacij, se v javnosti pogosto pojavljajo ugibanja, ki pa povzročajo več vprašanj kot pa odgovorov.

Redki so tisti, ki imajo dostop do nekdanjega nemškega športnega asa, malce presenetljivo pa ima z njim zelo malo stikov njegov brat Ralf. Michaelov mlajši brat, ki je bil prav tako v formuli ena, je pred kratkim priznal, da niti sam ne ve, kaj se dogaja z bratom, ga pa vsekakor pogreša.

Čeprav nikoli ni dosegel slave starejšega brata, pa je z zadnjim razkritjem poskrbel, da o njemu govorijo vsi svetovni mediji. Ralf je namreč stopil iz omare in po več letih skrivanja razkril, da je gej. Svojim oboževalcem se je oglasil z fotografijo, na kateri je v družbi partnerja, in zapisal: "Najlepša stvar na svetu je, ko imaš ob sebi pravega partnerja in s katerim si lahko deliš vse."

Sledili so številni odzivi, med drugim pa se je oglasil tudi Ralfov sin David, ki je njegovo njegovo zvezo s francoskim poslovnežem Etiennom javno podprl.