© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
au
au
23.10.2017 16:10:15

KAKO JE SPLOH LAHKO PREŽIVEL?! Naravnost ŠOKANTNI PRIZORI na dirki po Skopju, vodeči pokosil makedonsko legendo (video)

Srbski voznik Uroš Brkić je izgubil nadzor nad vozilom, pri polni hitrosti je zletel s ceste in pokosil Aleksandra 'Vuleta' Dimuševskega, nekdanjega makedonskega pravaka v reliju in zdaj enega od organizatorjev krožne dirke po ulicah Skopja.

Avtomoto zveza Makedonije je po sedmih letih spet priredila krožno dirko po glavnem mestu, ki pa se je končala s hudo nezgodo. Brkić v Hondi je bil v tistem trenutku celo vodilni na progi, Dimuševski pa je ravno na tistem delu, na katerem na srečo ni bilo gledalcev, nič hudega sluteč spremljal potek dirke. Usoden je bil sedmi krog.

Po hudi nesreči so dirko prekinili. Oba vpletena so hitro prepeljali v skopsko bolnišnico. Voznik Brkić ima štiri zlomljena rebra, Dimuševski pa je v precej težjem stanju, vendar po zadnjih informacijah izven življenjske nevarnosti. "Zdravniki so opravili več operacij, največ težav pa predstavljajo poškodbe prsnega koša, in pljuč, kar nas tudi najbolj straši. Dokler ne bomo dobili trdnega zagotovila, da je očetovo stanje stabilno, ne bomo mirni," je dejal njegov sin Vlatko Dimuševski.

nesreca reli makedonija