© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
au
au
04.11.2015 19:08:50

Besen Schumijev navijaški klub: Hamilton, vklopi možgane

Sveži in skupno trikratni svetovni prvak formule 1, Britanec Lewis Hamilton, je močno razburil oboževalce legendarnega Michaela Schumacherja.

"Z gotovostjo lahko trdim, da sem si vse tri naslove priboril z lastnimi sposobnostmi in z lastnim delom. Medtem ko za nekatere Schumacherjeve uspehe nisem prepričan," naj bi po poročanju nemških tabloidov dejal britanski dirkač, pri čemer ni povsem jasno, na kaj točno je namigoval. 

A kakorkoli že, njegovo igranje z ognjem je naletelo na ogorčen odziv številnih navijačev nekdanjega nemškega dirkača, ki je po hudi smučarski nesreči pred skoraj dvema letoma že nekaj časa v domači oskrbi, daleč stran od oči javnosti. Predvsem pa se je razburil uraden in najstarejši Schumijev navijaški klub

"Hamilton bi moral prižgati možgane, preden govori o določenih stvareh. Ne gre le za to, kar je dejal, temveč tudi ali predvsem za trenutek, v katerem je to dejal. Pomisliti bi moral na vse, kar že tako ali tako preživlja družina Schumacher," so med drugim dejali in marsikdo jim je dal prav.