© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tp
tp
23.12.2014 19:12:22

Pretep na igrišču je preprečil z romantično gesto

Navijači na tekmi pete angleške lige po kakovosti med ekipama Bristol Rovers in Gateshead so bili priča nenavadnemu pripetljaju.

Težko bi mu rekli incident, pa čeprav je v prvih nekaj trenutkih pravega moškega ravsa v drugem polčasu bilo videti, da se bo vse skupaj končalo veliko bolj ostro, kot se je. V drugem polčasu sta si iz oči v oči zrla Lee Mansell in JJ O'Donell in logično nadaljevanje izmenjevanja ostrih besed v žaru borbe na nogometnih zelenicah bi bil pretep ali vsaj prerivanje. A zgodilo se je nekaj povsem drugačnega. Nekaj povsem nepričakovanega. Mansell je namreč nogometaša nasprotne ekipe poljubil. "Bili sta dve možnosti: ali se vse skupaj konča s pretepom ali pa da storim nekaj povsem neumnega. To sem storil, da bi preprečil najhujše. To je prvič, da sem dobil karton zaradi poljubljanja." 

Medtem, ko se je peljal domov, je njegov profil na twitterju skoraj pregorel, tudi njegova soproga je bila šokirana: "Kaj za vraga si storil, mi je rekla, takoj, ko sem stopil skozi vrata. Toda kasneje smo se s soigralci nasmejali na to temo. To je še ena od norih stvari, ki jih lahko dodam na seznam." Ekipa Bristola se tekmo dobila s 3:2 in se s to zmago povzpela na drugo mesto, Mansell pa je dosegel enega od zadetkov iz prostega strela.