© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
23.12.2014 11:29:44

Izključen, ker je pokazal zadnjico

vszi

Napadalec v portugalski drugi ligi je na skrajno nenavaden način proslavil zadetek in si s tem proslavljanjem prislužil rdeči karton.

Kdo ve, kaj neki ga je pičilo. Ko je Dally, napadalec moštva Freamunde, na tekmi portugalske druge lige dosegel zadetek za izenačenja na 1:1, se je odločil za nekaj neverjetnega. Stekel je proti navijačem nasprotne ekipe z imenom Chaves in šel še velik korak dlje tistih napadalec, ki privržence tekmeca utišajo z gesto s prstom ali jim pokažejo svoj dres.

Dally jim je pokazal nekaj drugega. Mirno se je obrnil s hrbtom proti njim, izbočil zadnjico, odvezal hlačke, jih skupaj s spodnjim perilom potisnil na stegna in navijačem namenil prej omenjeni izbočeni del telesa. Da, povsem golo zadnjo plat, če morda niste razumeli opisa dogodkov.

Meni nič, tebi nič si je nato nogometaš iz Slonokoščene obale ponovno namestil hlačke, jih zavezal in zadetek po normalni poti proslavil še s svojimi soigralci. Pri tem pa ni računal, da se jim bo pridružil sodnik, ki je povlekel povsem logično potezo. Nerazumljivo presenečenega igralca je z rdečim kartonom poslal pod prezgodnjo prho.

Neverjeten  dogodek so seveda ovekovečile televizijske kamere in si ga lahko ogledate v posnetku.